CALL CENTER / 0-24
06 80 200 280
SZERVIZ(KUKAC)SBTAUT.HU
Solution Partner - Siemens

GINOP Plusz-3.2.1-21 pályázat

A kedvezményezett neve: SBT Automatika Kft.

A képzések elnevezése és célja:

  • Asszertív kommunikáció: célja, hogy a képzésben résztvevők fejlesszék kommunikációs készségeiket, képesek legyenek egyértelmű és hatékony kommunikációra, miközben képesek figyelembe venni a különböző személyiségekből fakadó kommunikációs és viselkedésbeli sajátosságokat.
  • Hatékony együttműködés: célja, hogy a résztvevők egymással, vezetőjükkel és más területen dolgozókkal a munkavégzés során hatékonyan tudjanak együtt dolgozni, fejlődjön együttműködési képességük, miközben képesek figyelembe venni a különböző személyiségekből fakadó kommunikációs és viselkedésbeli sajátosságokat.

A szerződött támogatás összege: 8 810 800 Ft

A képzések részletes bemutatása:

  • Asszertív kommunikáció: a képzés során a résztvevők megismerkednek a kommunikációs stílusokkal és csatornákkal, az asszertív kommunikáció hatásával a személyiségre, az írásbeli és szóbeli kommunikációs stílusok jellemzőivel és azok felismerésével, az asszertív kommunikáció hatásával a személyiségre. Megtanulják az asszertivitás alkalmazását és az asszertív konfliktuskezelés.
  • Hatékony együttműködés: a képzésben a résztvevők megtanulják és megismerik az együttműködési stratégiákat, az egyéni és csoport érdekeket, az egyén és a csoportnyomás szerepét és hatását, a csoport működési folyamatát, az elvárható és a nem elvárható viselkedési formák azonosítását, a közös cél szerepét, az együttműködést gátló tényezőket, a csoport működés befolyásolását, irányítását és motiválását, a csoportszerepeket, a tudatos csoport alakítás módszereit. Elsajátítják az együttműködést növelő módszerek alkalmazását.

A képzések tervezett befejezési dátuma: 2024.04.30.